Take Away Menu
Pieter bereidt alles voor om zelf in een 10-tal minuten een restaurant waardig gerecht op tafel te toveren.
Jij kan met onze sausjes, voldoende dagverse ingrediƫnten en een bondige uitleg direct aan de slag.
Alles wat je nodig hebt vind je per gerecht in een stapelbare box. Zet je oven, frituur en mooiste servies klaar, samen koken we de sterren van de hemel.
Veilig vooraf bestellen kan via onze webshop: per menu of gewoon een lekker gerecht.
Je kan ons ook gerust bellen voor een last minute dag suggestie (koud of warm ophalen te halen tussen 17 en 19 uur).
Een leuk geschenk idee voor je vrienden en relaties die houden van een lekkere tafel. Mogelijkheid tot kostennota.
Deze menu wordt geserveerd tot zaterdag 27 februari.
Deze menu wordt geserveerd op donderdag, vrijdag en zaterdag.Menu van de Chef
Voorgerecht
Tartaar van rode tonijn • foie gras • gekonfijte citroen • groene selder
Tussengerecht
Kreeft uit de oven • groene kruiden • risotto met mascarpone • kerstomaatjes
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwrug • gegratineerde oester • peterselie aardappelen
Dessert
Framboos • limoncello • gebrande pistache • rozenblaadjes
Tartaar van rode tonijn • foie gras • gekonfijte citroen • groene selder
Tussengerecht
Kreeft uit de oven • groene kruiden • risotto met mascarpone • kerstomaatjes
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwrug • gegratineerde oester • peterselie aardappelen
Dessert
Framboos • limoncello • gebrande pistache • rozenblaadjes
€ 59,00
Hoofdgerecht
Salade
Salade met tartaar van rode tonijn • foie gras • gekonfijte citroen • groene selder
€ 24,00
Hoofdgerecht
Vis
Gebakken kabeljauwrug • gegratineerde oester • peterselie aardappelen
€ 26,50
Hoofdgerecht
Vlees
Lamskroon • jus met rozemarijn • pastinaakgratin • seizoen groenten
€ 26,50
Garnaal kroketten
2 stuks • slaatje met citroendressing • handgesneden frietjes
€ 22,00
Dessert
Framboos • limoncello • gebrande pistache • rozenblaadjes
€ 12,00
Zeeuwse oesters
Zes zelf te gratineren oesters met tomaat en garnaaltjes
€ 15,00