Take Away menu
Pieter bereidt alles voor om zelf in een 10-tal minuten een restaurant waardig gerecht op tafel te toveren. Jij kan met onze sausjes, voldoende dagverse ingrediënten en een bondige uitleg direct aan de slag. Alles wat je nodig hebt vind je per gerecht in een stapelbare box. Zet je oven en mooiste servies klaar, samen koken we de sterren van de hemel.
Veilig vooraf bestellen kan via onze webshop: per menu of gewoon een lekker gerecht.
Een leuk geschenk idee voor je vrienden en relaties die houden van een lekkere tafel. Mogelijkheid tot kostennota.
Dit menu wordt geserveerd op zaterdag 1 mei en zondag 2 mei.
Menu van de Chef
Amuses
Coquilles met limoen • Scampi staartjes met java curry
Voorgerecht
Tataki van tonijn • Geroosterde sesam • Wakamé slaatje • Edamame • Sojadressing
Tussengerecht
Gebakken kabeljauw stukje • Bombarijst • Kokkels • Dille olie • Postelein
Hoofdgerecht
Gegrilde hertenfilet • Beukenzwam • Madagaskar peper • Gevulde aardappel met spekjes
Dessert
Aardbei gemarineerd met citroen • Witte chocolade • Speculooscrumblé
Coquilles met limoen • Scampi staartjes met java curry
Voorgerecht
Tataki van tonijn • Geroosterde sesam • Wakamé slaatje • Edamame • Sojadressing
Tussengerecht
Gebakken kabeljauw stukje • Bombarijst • Kokkels • Dille olie • Postelein
Hoofdgerecht
Gegrilde hertenfilet • Beukenzwam • Madagaskar peper • Gevulde aardappel met spekjes
Dessert
Aardbei gemarineerd met citroen • Witte chocolade • Speculooscrumblé
€ 59,00
Hoofdgerecht
Salade
Tataki van tonijn • Geroosterde sesam • Wakamé slaatje • Edamame • Sojadressing
€ 24,00
Hoofdgerecht
Vis
Gebakken kabeljauw • Bombarijst • Kokkels • Dille olie • Postelein
€ 26,50
Hoofdgerecht
Vlees
Gegrilde hertenfilet • Beukenzwam • Madagaskar peper • Gevulde aardappel met spekjes
€ 26,50
Garnaal kroketten
2 stuks • slaatje met citroendressing • handgesneden frietjes
€ 22,00
Dessert
Aardbei gemarineerd met citroen • Witte chocolade • Speculooscrumblé
€ 12,00
Zeeuwse oesters
Zes zelf te gratineren oesters met tomaat en garnaaltjes
€ 15,00