Eindejaars Take Away menu
Pieter bereidt alles voor om zelf in enkel minuten een restaurant waardig gerecht op tafel te toveren.
Jij kan met onze sausjes, voldoende dagverse ingrediƫnten en een bondige uitleg direct aan de slag.
Alles wat je nodig hebt vind je per persoon in een stapelbare box. samen koken we de sterren van de hemel.
Vooraf bestellen kan via onze webshop: per menu of gewoon een lekker gerecht.
Door de eindejaarsdrukte kunnen we geen uitzonderingen aannemen.
Een leuk geschenk idee voor je vrienden en relaties die houden van een lekkere tafel. Mogelijkheid tot kostennota.
Deze menu wordt niet meer geserveerd.
Binnenkort is hier een nieuw menu beschikbaar!
Menu van de Chef
Voorafjes
zalm met krab, appel en haringkaviaar • cocktail van rivierkreeft met grapefruit • bisque van garnaal • mousse van eend met mango
Voorgerecht
gepelde gamba's • spicy dip met rode curry • vietnamees slaatje
Hoofdgerecht
hertenkalf stoofpotje • typisch herfst garnituur • grand veneur • pastinaak
Dessert
chocolade • feuillantine • cacaobiscuit • zoute karamel • hazelnoot
zalm met krab, appel en haringkaviaar • cocktail van rivierkreeft met grapefruit • bisque van garnaal • mousse van eend met mango
Voorgerecht
gepelde gamba's • spicy dip met rode curry • vietnamees slaatje
Hoofdgerecht
hertenkalf stoofpotje • typisch herfst garnituur • grand veneur • pastinaak
Dessert
chocolade • feuillantine • cacaobiscuit • zoute karamel • hazelnoot
€ 60,00
Hoofdgerecht
Hertenkalf filet
i.p.v. stoofpotje
+ € 10,00
Hoofdgerecht
Grietbotfilet
i.p.v. stoofpotje
+ € 15,00
Gemakkelijk
Geselecteerde wijnen
bij ons menu
+ € 22,00
Kids
Garnaal kroketten
2 stuks • verse tartaar • slaatje
€ 21,00
Extra
Portie verse kroketjes
per persoon
€ 2,00
Extra
Vers gekraakte Franse Creuse
per stuk
€ 2,00